Είναι Κυριακή. Δεν δουλεύεις. Αποφασίζεις να πάρεις την παρέα σου και να πας μια βόλτα στη Νέα Μάκρη για φαγητό.

Η συνήθης επιλογή είναι για ψαράκι κοντά στη θάλασσα. Γνωρίζεις αρκετές ταβέρνες στην παραλία, αλλά κάποιοι συνάδελφοί σου σου έχουν προτείνει μια ταβέρνα που την επισκέπτονται χρόνια και μάλιστα έρχονται στην Νέα Μάκρη μόνο για αυτή.
Η  ψαροταβέρνα «Τράτα» βρίσκεται στην παραλία την Νέας Μάκρης στη Λεωφ. Ποσειδώνος είναι γνωστή για την ποιότητα της και τις ωραίες γεύσεις της. Οι συνταγές τους περιέχουν όλα τα συστατικά της ευτυχίας μας. Για αυτό άλλωστε την προτιμούν πολλοί για να γευματίσουν.

Ταβέρνα «Η Τράτα»
Το ψάρι στα κάρβουνα
Το ψάρι στα κάρβουνα είναι η σπεσιαλιτέ του καταστήματος και αναλλοίωτη γεύση στο μενού. Όποιος έχει φάει άλλωστε το γνωρίζει πολύ καλά.
Ψάρι στα κάρβουνα

Η Τράτα φημίζεται για το νόστιμο φαγητό, τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά, πολύ καλή εξυπηρέτηση σε όμορφη τοποθεσία, τι άλλο θα ζητούσε κανείς για την βόλτα του!
Δοκιμάστε θαλασσινά και φρέσκα ψάρια ημέρας, που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, όλα στα κάρβουνα ή στο τηγάνι. Συνοδέψτε το γεύμα σας με δροσερές χειροποίητες σαλάτες από λαχανικά ντόπιας παραγωγής.
Επικοινωνήστε καθημερινά μαζί τους για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή για να κάνετε κράτηση!

Πληροφορίες:
Παραλία Νέας Μάκρης, Λεωφ. Ποσειδώνος 30, Νέα Μάκρη 190 05, τηλ.επικ.: 2294 094794