
Μη χάσετε το νέο τεύχος της MP που κυκλοφορεί την Παρασκευή 8 Αυγούστου! Διαβάστε για:
- «Από θεατές να γίνουμε πρωταγωνιστές». Ο Εμπορικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, έναν χρόνο μετά την ίδρυσή του, μετρά ήδη 180 μέλη και φέρνει στο τραπέζι προτάσεις για να αλλάξει η δυναμική της πόλης και των επιχειρήσεων.
- Το αφιέρωμα στο εθνικό σπόρ του Ματιού. Από τους πρώτους αγώνες πριν από 38 χρόνια, στις μάχες στην άμμο στο γήπεδο του ΝΑΟΜΑ και το «6ο Τουρνουά Beach Volley Πάρις Κατσουλάκης».
- Την αυτοκρατορία των… αυτοδίδακτων. Τα 40 χρόνια ιστορίας του ζαχαροπλαστείου «Το Πλέστι» στο Ζούμπερι, που ξεκίνησε επί Νίκου και απογειώθηκε επί Κώστα Κουρέλη.
Και διαβάστε για:
- Τα άλογα και πώς αυτά τα υπέροχα ζώα μπορούν να βοηθήσουν σε ζητήματα ψυχικής υγείας τον άνθρωπο. Η συναναστροφή, η παρέμβαση στο ασυνείδητο και η θεραπευτική προσέγγιση της «Ιππόλυσης» στον Μαραθώνα.
Και πολλά ακόμα!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ!
Αναζητήστε το στα περισσότερα από 300 σταθερά σημεία διανομής σε Νέα Μάκρη, Μαραθώνα, Γραμματικό, Ραφήνα & Πικέρμι.
























































