Αιχμηρή ανακοίνωση κατά της δημοτικής αρχής εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Σουλίου με αφορμή μια κακοτεχνεία την οποία καταγγέλουν ότι έκαναν συνεργεία του δήμου.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, μετά από παρέμβαση των συνεργείων τον περασμένο Δεκέμβριο, για να ανοιχτεί χώρος ώστε να τοποθετηθούν δύο αίθουσες μετά από δωρεά του εφοπλιστή Μαρτίνου, προκλήθηκε καθίζηση και το πρόβλημα δεν έχει διορθωθεί ακόμα παρότι φτάνουμε στο τέλος της σχολικής χρονιάς.
Η ανακοίνωση:
Στο προαύλιο χώρο του σχολείου μας, από το Δεκέμβριο έγινε καθίζηση στο σημείο που δείχνουν οι φωτογραφίες, μετά από την παρέμβαση του δήμου ώστε να ανοίξουν χώρο για να τοποθετηθούν 2 αίθουσες για το νηπιαγωγείο.
Μια δωρεά του κ. Μαρτίνου.
Πάντα σε αυτόν τον τόπο για να φτιάξουν κάτι πρέπει να καταστρέψουν κάτι άλλο
Θα φτιαχτεί ποτέ;
Καλοκαίριασε και τα παιδιά μας παίζουν εκει γύρω.
Ευχόμαστε να μην συμβεί το κακό για να δώσει σημασία ο Δήμος Μαραθώνος