Την ταινία μικρού μήκους του Λευτέρη Κετέογλου Πούλια Whispers (Φωνές) σε σενάριο της Βούλας Σταμπέλου από τη Νέα Μάκρη, θα προβάλει απόψε με ελεύθερη είσοδο ο κινηματογράφος Cool Tymvos στην Παραλία Μαραθώνα.
Το Whispers στο οποίο πρωταγωνιστεί η Πελαγία Αγγελίδου και συμμετέχει και ο συντοπίτης μας Γιώργος Μπάρδης από το Καλέτζι, έχει ήδη αποσπάσει 8 βραβεία Καλύτερου Σεναρίου σε όλο τον κόσμο, 1ο βραβείο κοινού στο San Francisco Greek Film Festival, βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στη Σουηδία και Καλύτερου Soundtrack στο Λος Άντζελες, ενώ συμμετέχει επίσημα και σε ακόμα πέντε φεστιβάλ.
Η ταινία καταπιάνεται με το τόσο δυσάρεστο αλλά και συγχρόνως τόσο επικαίρο σήμερα, ζήτημα των γυναικοκτονιών, από την οπτική της οικογένειας ενός θύματος.
Η προβολή ξεκινά στις 22.30. Να είστε εκεί!
Η αφίσα της ταινίας
Συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Πελαγία Αγγελίδου, Δημήτρης Καραμπέτσης, Γιώργος Μπαρδής, Ράνια Πολυχρονάκη