Εγκαινιάστηκαν την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012, παρουσία του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Ιορδάνη Λουίζου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, Προέδρων τοπικών φορέων και πλήθους δημοτών και κατοίκων, τα νέα Δημοτικά Ιατρεία στην Παραλία Μαραθώνος.
Τα νέα Δημοτικά Ιατρεία στελεχώνονται από ένα γιατρό, μία νοσηλεύτρια και διοικητικό προσωπικό και καλύπτει δωρεάν, στους δημότες και κατοίκους της περιοχής, ανάγκες  προληπτικής ιατρικής και ιατρικών εξετάσεων και παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικής συνταγογράφησης φαρμάκων.
Ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος στο σύντομο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη, προσφέροντας τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Δήμου, το γνωστό και καταξιωμένο γιατρό κ. Ζέππο Μοστράτο, ο οποίος παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στα νέα Ιατρεία, είπε μεταξύ των άλλων: «Κόντρα στο πνεύμα των καιρών, μέσα σε αυτή την οικονομική εξαθλίωση και τη συρρίκνωση των υπηρεσιών υγείας που ζει και η χώρα αλλά κυρίως η Ελληνική οικογένεια, ύστερα από τα Δημοτικά Ιατρεία στο Βαρνάβα, εγκαινιάζουμε σήμερα και τα Δημοτικά μας Ιατρεία στην Παραλία Μαραθώνος.»
Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν ακόμα από πλευράς της Δημοτικής Αρχής και οι Αντιδήμαρχοι κκ. Χρήστος Στάμος, Ματίνα Μυλωνά, Πόπη Πατεράκη και Βασίλης Μεγαγιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Θανάσης Ζέρβας, Κώστας Λάσκος, Μπάκης Εμμεής, ο Πρόεδρος και οι Τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα κκ. Γιώργος Μπαϊρακτάρης, Γιώργος Λέπουρης, Κατερίνα Παναγιώτου και Παναγιώτα Δενδρολιβανά

Προηγούμενο άρθροΑνθρώπων έργα
Επόμενο άρθροΟ αγώνας συνεχίζεται…