Γνωστή σε όλους είναι η έμφαση που δίνει ο δήμος Μαραθώνα σε έργα υποδομής που έχουν να κάνουν με την ανακούφιση της τοπικής κοινωνίας.

Στις αρχές του 2013 πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανέγερση ενός νέου υπερσύγχρονου παιδικού σταθμού στην περιοχή του Ερυθρού της Νέας Μάκρης σε ιδιόκτητο οικόπεδο και με την χρηματική διασφάλιση από το ΕΣΠΑ. Με την αποπεράτωσή του θα υπάρχει δυνατότητα για τη φιλοξενία 100 παιδιών ανακουφίζοντας έτσι πολλές εργαζόμενες μητέρες.

Η προσπάθειες όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα και υπεύθυνος για τους παιδικούς σταθμούς κ. Ιάκωβος Αρμάος επεξεργάζεται ήδη τα αρχιτεκτονικά σχέδια και ενός ακόμα νέου παιδικού σταθμού που πρόκειται να αναγερθεί στην περιοχή Πολυτέκνων του Μαραθώνα. Η υποβολή της οριστικής μελέτης και της πρότασης για τη χρηματοδότησή του θα κατατεθούν από το Δήμο Μαραθώνα μέχρι το τέλος του 2012.  

Τόσο ο κ. Αρμάος όσο και ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος μας εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι και αυτό το πολύ σημαντικό έργο θα χρηματοδοτηθεί από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.   

Προηγούμενο άρθροΗ Pascaline Bossu και ο Βαγγέλης Παράφορος στο «ΚΟΚΚΙΝΟ HOME»
Επόμενο άρθρο1ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών