Δημιουργίες με θέματα από το καλοκαίρι το φθινόπωρο αλλά και από τις τέσσερις εποχές του χρόνου καθώς και χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ τραπεζιού παρουσίασε για πρώτη φορά φέτος από τις 7 έως και τις  13 Αυγούστου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Βασίλης Ρώτας» του Δήμου Μαραθώνα στη Νέα Μάκρη η δημιουργός Πηνελόπη Μπαμπαλού – «idees by Pinelopi».

Η δημιουργός θέλοντας να μας παρουσιάσει και την άλλη πλευρά της δουλειάς της αφού έως τώρα την είχαμε γνωρίσει από τις χειροποίητες δημιουργίες της με θέμα το γάμο και την βάπτιση, κατάφερε για μία φορά ακόμα να μας εντυπωσιάσει με τα νέα έργα και τις πρωτότυπες νέες ιδέες της και στο χώρο της τέχνης και της διακόσμησης. 

Στο βιβλίο επισκεπτών διαβάσαμε μεταξύ των άλλων: «…να μας χαρίζεις τόσο καλόγουστα έργα αποτυπωμένα με πολύ συναίσθημα σε άψυχα υλικά. Είναι πολύ δύσκολο το άψυχο να γίνεται έμψυχο…Τ.Α.»

H  κα Μπαμπαλού ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες τις έκθεσης της και ανανεώνει το ραντεβού της με το Δήμο Μαραθώνος για το καλοκαίρι του 2013, με περισσότερες νέες δημιουργίες.

Προηγούμενο άρθροΟ Μνημόνιος για το μήνα Σεπτέμβριο
Επόμενο άρθροΗ Pascaline Bossu και ο Βαγγέλης Παράφορος στο «ΚΟΚΚΙΝΟ HOME»