Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΜΑΤΙ», η ιδρυτική βραδιά της λέσχης LIONS Μαραθώνα – Νέας Μάκρης. Ήταν μια βραδιά συνάντησης συμπολιτών μας που με χαρά και συγκίνηση αποφάσισαν και δεσμεύτηκαν να υπηρετήσουν το σύνθημα των LIONS :«ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ».

Παραβρέθηκε η Κυβερνήτης 2012-2013 κα Πέννυ Εμμανουήλ η οποία παρέδωσε το Διεθνή Καταστατικό Χάρτη των LIONS στον ιδρυτικό Πρόεδρο της Λέσχης Μαραθώνα – Νέας Μάκρης, ιατρό κ. Σωτήρη Παγώνη.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Ιορδάνης Λουίζος, η Πρόεδρος της Λέσχης Αθηνών – Πατησίων κα Άννα Σαρρή, Ανάδοχος της Λέσχης Μαραθώνα- Νέας Μάκρης, πολλοί προηγούμενοι Κυβερνήτες και Πρόεδροι Λεσχών καθώς επίσης και ο dr. Στέφανος Τσολακίδης, Πρόεδρος της εταιρίας ΚΛΕΟΣ, ο οποίος, τα τελευταία χρόνια, έχει επιδείξει ιδιαίτερα σημαντική κοινωνική προσφορά με πολλαπλούς τρόπους στην πόλη μας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος καλωσόρισε την πρωτοβουλία των   LIONS και ευχήθηκε καλό έργο, διότι στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, αυτές οι δράσεις είναι απαραίτητες και σημαντικές για το κοινωνικό σύνολο. Δήλωσε ακόμα την πρόθεση του για συνεργασία σε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στην ανθρωπιστική, πολιτιστική και οικολογική ανακούφιση και ανάπτυξη της περιοχής μας.

Προηγούμενο άρθροΚηπο…ξεμπερδέματα για τον Ιανουάριο
Επόμενο άρθροΚρύωμα ή ίωση;