Μία πολύ σημαντική μουσική βραδιά, με έναν ιδιαίτερα αξιόλογο καλλιτέχνη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι φιλόμουσοι, και όχι μόνο, βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου στο Κινηματοθέατρο «Αλίκη» στη Νέα Μάκρη.

 

Για μια ακόμη φορά ο συμπολίτης μας Ρόμπιν Μουστοξύδης Στόουν μας μάγεψε όλους στο μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου που έδωσε με σπουδαία έργα του πιανιστικού ρεπερτορίου.

Ο Ρόμπιν δεν είναι απλά ένας φίλος, ο συμπολίτης μας, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Είναι κι ένας διάσημος μουσουργός. Θητεύοντας δίπλα σε μεγάλους δασκάλους όπως η Adelina De Lara, ο Adrian Boult έδειξε από πολύ νωρίς το ταλέντο του και κατόρθωσε να εισπράξει διθυραμβικά σχόλια από το BBC, από το Records & Recording, την Daily Telegraph, τους Musical Times, το Ipswich Chronicle κλπ.

Ο Δήμος Μαραθώνος αναγνωρίζοντας την πλούσια πολιτιστική του προσφορά αλλά και το κοινωνικό του έργο στην πόλη μας, τίμησε τον μεγάλο καλλιτέχνη με τιμητική πλακέτα που του παρέδωσε ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος προλογίζοντας την εκδήλωση.    

Προηγούμενο άρθροΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ;
Επόμενο άρθροΜηδενικές αυξήσεις στα δημοτικά τέλη για δεύτερη συνεχή χρονιά