Με επιστολή που παρέδωσε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα κ. Στέργιο Τσίρκα, ο Πρόεδρος της Δύναμης Πολιτών κ. Φώτης Δεληβοριάς δηλώνει, για προσωπικούς λόγους, την παραίτησή του από Δημοτικός Σύμβουλος.   

Σύμφωνα με δηλώσεις του που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο κ.Φώτης Δεληβοριάς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και επιθυμεί να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του. Παράλληλα δηλώνει όμως ότι τα πρόσωπα σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να εναλλάσσονται ώστε να μπαίνουν πάντα σε αυτό φρέσκιες ιδέες.

 

Ο κ. Φώτης Δεληβοριάς ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Μάκρης το 2006 και υποψήφιος Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου Μαραθώνα το 2010. Και τις δύο φορές εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος, έχοντας επιδείξει μια ξεχωριστή παρουσία, ιδιαίτερα για το λόγο του και τις προτάσεις του. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κατείχε και τη θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα.

Τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνει η κα Σταυρούλα Δρακοπούλου, πρώτη επιλαχούσα του συνδυασμού της Δύναμης Πολιτών, που σπούδασε Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή της Αθήνας, παιδαγωγικά στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία και εργάζεται ως δασκάλα σε σχολεία της Νέας Μάκρης από το 1983.

Προηγούμενο άρθροΜε οδηγό τη νεολαία…
Επόμενο άρθροΠαιδί και Θάλασσα 2012