Συγκινητική είναι η συμβολή πολλών συμπολιτών μας στα προγράμματα αλληλεγγύης και κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Μαραθώνος. Ακόμα και από το στέρημά τους οι συμπολίτες μας προσφέρουν ό,τι είναι δυνατόν για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων και των απόρων συμπολιτών μας.
Αλλά και στα έργα που πραγματοποιούνται από το Δήμο Μαραθώνος, μέσα στη δεινή οικονομική κατάσταση, υπάρχουν πάντα κάποιοι συμπολίτες μας με ειλικρινή διάθεση προσφοράς. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση γνωστού εφοπλιστή, κατοίκου της πόλης μας, που διέθεσε το ποσό των 25.000 € για να ξεκινήσει το έργο της ανάπλασης της πλατείας του Κάτω Σουλίου το οποίο προγραμματίζεται για τις αρχές του 2013.
Πολύ σημαντική επίσης είναι και η προσφορά του Προέδρου της εταιρίας……… που με δικά του μέσα ασφαλτόστρωσε τμήμα της οδού Απόλλωνος στο Νέο Βουτζά, μήκους περίπου 400 μέτρων,ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.
Η Δημοτική Αρχή καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες οικονομικές συνθήκες, να κινητοποιήσει ομάδες συμπολιτών μας που έχουν ακόμα την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν στο τόπο τους. Τέτοιοι άνθρωποι πάντα υπάρχουν αρκεί να τους εμπνεύσουμε. Μπράβο τους.

Προηγούμενο άρθροΟ “λογαριασμός” του Φθινοπώρου
Επόμενο άρθροΈτσι έκαναν λεφτά…