Την Κυριακή 21 Μαΐου, στο ειδυλλιακό τοπίο με εκκίνηση και τερματισμό το φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία δύο ξεχωριστοί αγώνες. Πρώτη εκκίνηση δόθηκε στο αγώνισμα των 300 μέτρων για παιδιά, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησαν και τα 10 χιλιόμετρα με πάνω από 450 δρομείς να λαμβάνουν μέρος και να απολαμβάνουν το μαγευτικό τοπίο του δάσους στη Λίμνη Μαραθώνα.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, στους άνδρες, ανέβηκε ο αθλητής του Συλλόγου «Energym», Κωνσταντίνος Δρόσος, με χρόνο 35:15,00, με δεύτερο τον Γιώργο Κοκκάλα του «Πανευβοϊκού Γ.Σ.» και τρίτο τον αθλητή του «Τελμησσού», Αντώνη Υδραίο.
Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η ανεξάρτητη αθλήτρια, Ειρήνη Μπανανά, με χρόνο 45:09,00. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Πόπη Γαντζούδη του «ΓΑΣ Ιλισός» με τρίτη την Μαρία Λουκοπούλου των «Παλλήνιων Δρομέων».

Ο Σύλλογος «Τελμησσός», σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση και βεβαίως τους εθελοντές και τους χορηγούς για την πολύτιμη υποστήριξή τους, γιατί δίχως τη δική τους συνδρομή τίποτα δε θα ήταν εφικτό.

Πολλά μπράβο σε όλους για την άψογη διοργάνωση και ραντεβού όλοι του χρόνου, 20 Μαΐου 2018 στον 6ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα!

Προηγούμενο άρθροΠολιούχοι από την ίδρυση της Νέας Μάκρης, το 1924
Επόμενο άρθρο15α Αραφήνεια: Η δική μας Ολυμπιάδα