Με τη συμμετοχή τους στον αγώνα δρόμου απόστασης 18 χλμ. τίμησαν αθλητές και μέλη του ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ τις εκδηλώσεις ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2012 που ήταν αφιερωμένες στον μεγάλο μας ποιητή Νικηφόρο Βρεττάκο, στις Κροκκέες, γενέτειρα του μεγάλου μας ποιητή.

 

Η ιστορική κωμόπολη Κροκκέες όπου ο ποιητής του Ταΰγετου έζησε μέχρι τα τελευταία του χρόνια, βρίσκεται σε μια καταπράσινη ημιορεινή περιοχή στο κέντρο του νομού Λακωνίας σε ίση σχεδόν απόσταση από τη Σπάρτη, το Γύθειο και τη Μονεμβασιά.

Ο ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ πάντοτε παρών σε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, συμμετείχε στον αγώνα με 12 αθλητές, με τον Βλάση Καραβασίλη να τερματίζει πρώτος στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 170 συμμετέχοντες. Πολύ σημαντική ήταν για ακόμη μία φορά η συμμετοχή του μεγαλύτερου σε ηλικία αθλητή και μέλους του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ Στέλιου Πρασσά που τερμάτισε άνετα μαζί με τον αειθαλή Μιλτιάδη Βράτσο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί και η συμμετοχή του αθλητή και μέλους του Συλλόγου Στέργιου Σιούτη, με προβλήματα όρασης, όπου έτρεξε με το συνοδό του Παύλο Διακουμάκο.

 

Προηγούμενο άρθροΚορυφώθηκε το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012»
Επόμενο άρθροΣτο βηματισμό ευρωπαϊκών πόλεων ο Μαραθώνας