Η επιτυχία του πρώτου “Kids Run” στη Νέα Μάκρη, απέδειξε ότι οι κάτοικοι της πόλης διψούν για τη διεξαγωγή αντίστοιχων εκδηλώσεων

Με τον υδράργυρο καθηλωμένο κάτω από τους δέκα βαθμούς Κελσίου, ελάχιστοι πίστευαν το πρωί της Κυριακής 13 Νοεμβρίου, ότι το πρώτο “Kids Run” που διοργανώθηκε στην Νέα Μάκρη (στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Κλασσικού Μαραθωνίου) θα σημείωνε επιτυχία.

Οι κάτοικοι της Νέας Μάκρης απέδειξαν όμως για άλλη μια φορά ότι… διψούν για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην πόλη τους και έσπευσαν να αγκαλιάσουν με την αθρόα συμμετοχή τους τη διεξαγωγή του πρώτου συμβολικού αγώνα δρόμου 700 μέτρων.
Δεκάδες λιλιπούτειοι δρομείς, πολλοί εκ των οποίων στα… καροτσάκια τους, έδωσαν το παρών στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, έλαβαν κανονικά τον αριθμό συμμετοχής τους στη διοργάνωση του Κλασσικού Μαραθωνίου και με το σύνθημα της αντιδημάρχου Πόπης Πατεράκη… ξεχύθηκαν στη λεωφόρο Μαραθώνος και έτρεξαν μέχρι την κεντρική πλατεία. Μάταια οι «δύσμοιροι» γονείς τους επιχειρούσαν να τους… προλάβουν!
Εκεί τους περίμεναν αναμνηστικά διπλώματα (τα οποία τους απένειμαν οι αντιδήμαρχοι Πόπη Πατεράκη και Βαγγέλης Σωτηρίου) και φυσικά οι… παραδοσιακές για τους μαραθωνοδρόμους μπανάνες προσφορά χορηγού εταιρίας του 29ουΚλασσικού Μαραθωνίου.
Ήταν ομολογουμένως μια υπέροχη πρωτοβουλία του δήμου Μαραθώνα, που ελπίζουμε από την επόμενη κιόλας χρονιά να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Προηγούμενο άρθροΛειτουργία κυριακάτικης λαϊκής αγοράς
Επόμενο άρθροΣτηρίξτε τα κοινωνικά παντοπωλεία