Μια ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση φιλοξενήθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου της Νέας Μάκρης.

Πρόκειται για τους αγώνες της Τελικής Φάσης – Final Four του Πανελληνίου Κυπέλλου Εφήβων και Παίδων της Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης που έγιναν στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο μπάσκετ το Σάββατο 24 Νοεμβρίου με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή από Συλλόγους και αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Οικοδεσπότης του Πανελληνίου Κυπέλλου, ο Σύλλογος Πάλης «Μιλτιάδης» Μαραθώνα, στον ιδρυτή του οποίου και προπονητή κ. Σπύρο Μπούσουλα αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία της διοργάνωσης καθώς και για την καταπληκτική επίδειξη που πραγματοποίησαν μικροί παλαιστές του Συλλόγου στην τεχνική και εκτέλεση λαβών.    Κατά τη διάρκεια των αγώνων η Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης τίμησε το Δήμο Μαραθώνος για την φιλοξενία του Πανελληνίου Κυπέλλου, ενώ τιμητικές πλακέτες δόθηκαν από το Σύλλογο Πάλης «Μιλτιάδης» Μαραθώνα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέργιο Τσίρκα, στον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Στάμο και στον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαραθώνα κ. Ανέστη Πιοτόπουλο για την προσφορά τους στο άθλημα.
Τους αγώνες που κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα παρακολούθησαν ακόμα ο Βουλευτής Αττικής κ. Γιώργος Γκιόκας, η Αντιδήμαρχος κα Πόπη Πατεράκη, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής κα Δέσποινα Αφεντούλη, ο Πρόεδρος του ΔΗΘΕΜΑ κ. Γιώργος Λέπουρης, ο Ολυμπιονίκης μας και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης κ. Κωνσταντίνος Θάνος, ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Ξενοφών Αθανασίου καθώς και εκπρόσωποι προεδρείων Συλλόγων Πάλης από όλη την Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροΤο τέλος του κόσμου
Επόμενο άρθροΣτο σχέδιο πόλης η Παραλία Μαραθώνα