Η Google αποφασίζει να μπει στα σαλόνια μας (Φωτογραφία: Associated Press )

Για να δούμε τι μας ετοιμάζει πάλι η αγαπημένη μας εταιρεία!!!

Η Google προτίθεται να σχεδιάσει και να λανσάρει μια οικιακή συσκευή με το δικό της όνομα. Μια συσκευή που θα μεταδίδει μουσική ασύρματα σε όλο το σπίτι όπως μας  αναφέρουν πηγές της Wall Street Journal.

H συσκευή μουσικής βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετά χρόνια ενώ είναι σχεδιασμένη να κατεβάζει από την υπηρεσία νέφους της Google και να τη μεταδίδει ασύρματα σε ηχεία που σχεδίασε η Google ή άλλες συσκευές. Μελλοντικά, η ίδια συσκευή θα μπορούσε να παίζει και άλλες μορφές ψηφιακών μέσων όπως βίντεο.

Όλοι εμείς οι απλοί χρήστες του διαδικτύου θα μπορούμε να χειριζόμαστε τη συσκευή μέσω κινητού τηλεφώνου ή υπολογιστή-ταμπλέτα ενώ όπως λέει η εφημερίδα που δημοσίευσε πρώτη την είδηση δεν είναι σαφές το εάν οι συσκευές πρέπει να τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Android της Google.

Η Google είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να πουλήσει μια συσκευή με την δική της επωνυμία -ήταν το κινητό Google Nexus ONE, το οποίο κατασκεύαζε η HTC πριν τελικά η συσκευή αποσυρθεί από την αγορά.

Η νέα συσκευή μουσικής θα σηματοδοτούσε την πρώτη φορά που η εταιρεία σχεδιάζει ένα προϊόν hardware και επιβλέπει τη διαδικασία παραγωγής.

Προηγούμενο άρθροΓελοιογραφίες Τεύχος Φερβουαρίου Γ’
Επόμενο άρθροΝέοι παιδότοποι