Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Δάφνη Δεμένεγα

Ένα ακόμη πρωτάθλημα Ελλάδος για αθλήτρια του Αθλητικού Κέντρου Αντισφαίρισης Μαραθώνα (ΑΚΑΜ), ενώ ένας ακόμη αθλητής του ήταν φιναλίστ (δεύτερη θέση) στο ίδιο πρωτάθλημα, που διεξήχθη από τις 24 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης.
Η Δάφνη Δεμένεγα με συμπαίκτρια την Ασπασία Αυγέρη κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο διπλό Γυναικών νικώντας στον τελικό μια άλλη αθλήτρια του ΑΚΑΜ, την  Μάρα Μαυρή, που έπαιξε με συμπαίκτρια την Αγνή Στεφάνου.
Στον τελικό, όμως έφτασε και ο Νίκος Καλλίνικος με τον Τάσο Παυλή. Δυστυχώς, λόγω υποχρεώσεων του συμπαίκτη του ο Καλλίνικος δεν «κατέβηκε» στον τελικό, ο οποίος καταχωρήθηκε στους Μανώλη Γλέζο και Αλέξανδρο Καπτέκη.
Δεν ήταν μόνον αυτές οι επιτυχίες των παικτών του Ομίλου του Σταύρου Παναγόπουλου: Στην κατηγορία του μονού Ανδρών, ο 16χρονος Αλέξανδρος Κάλντγουελ έφτασε στους προημιτελικούς, ενώ και ο Αντώνης Σταμένος, 18 ετών, κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση ανάμεσα στους 32 καλύτερους παίκτες των φετινών Πανελληνίων Αγώνων.
Επίσης, η Δάφνη Δεμένεγα κατέλαβε την 1η θέση και στο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε2 που διεξήχθη στην Πάτρα από τις 8 -12 Σεπτεμβρίου τόσο στο ατομικό κάτω των 16 ετών όσο και στην κατηγορία του διπλού με συμπαίχτρια την Ηλέκτρα Πετρίδου.

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικό φροντιστήριο για τρίτη χρονιά!
Επόμενο άρθροΜεγάλα ονόματα του τέννις στην πόλη μας!