Στο Πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής άνεργοι νέοι 19 έως 29 ετών, πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ και απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους κατά προτεραιότητα το αργότερο 36 μήνες πριν από την υποβολή αίτησής τους στο πρόγραμμα.
Οι επιχειρήσεις, για να ενταχθούν στο Πρόγραμμα, δεν θα πρέπει ένα τρίμηνο πριν από την αίτηση να έχουν κάνει μείωση προσωπικού, ενώ δεσμεύονται να μην απολύσουν προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής πρακτικής άσκησης και της επιχορήγησης.
Για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων καθώς και για την αποσαφήνιση των λεπτομερειών του Προγράμματος ο Δήμος προγραμματίζει ενημερωτικές ημερίδες, ενημερωτικά φυλλάδια και αντίστοιχη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του (www.marathon.gr). Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προμηθευτούν κάρτες ανεργίας και στη συνέχεια να δώσουν τα στοιχεία τους: Για τη Νέα Μάκρη στο Δημοτικό Μέγαρο (Γραφείο Δημάρχου), για το Μαραθώνα στο Δημαρχείο (Γραφείο Δημάρχου), για το Γραμματικό και το Βαρνάβα στη γραμματεία της κάθε Κοινότητας. Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία στα τηλέφωνα επικοινωνίας 22940-69269 και 22940-90202.

Προηγούμενο άρθροΤί προσφέρει το πρόγραμμα στις επιχειρήσεις;
Επόμενο άρθρο«Ο Πλανήτης του όλα» τα σαρώνει όλα!