Το δικό του χώρο, το δικό του καινούργιο σπίτι, απέκτησε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Νέας Μάκρης, ο Αθλητικός Σύλλογος «Τελμησσός» Μαραθώνος όπου θα μπορεί πλέον εκεί να στεγάζει τα γραφεία του και τις έντονες δραστηριότητές του.

Ο νέος όμορφος χώρος προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών συμπολιτών μας που παραβρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση εγκαινίων που διοργάνωσε το Δ.Σ. του Τελμησσού, όπου σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον με μουσική, πλούσιο μπουφέ, ποικίλα εδέσματα, αναψυκτικά και γλυκά, γιόρτασαν μαζί με τους αθλητές, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βλάσης Καραβασίλης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του έργου, τους Αντιδημάρχους Μαραθώνα Πόπη Πατεράκη, Χρήστο Στάμο, Βασίλη Μεγαγιάννη, Βαγγέλη Σωτηρίου, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης Δημήτρη Κορωναίο «για την πολύπλευρη προσφορά τους προς το Σύλλογο, τη δύναμη και το απαιτούμενο θάρρος για να συνεχίσουμε το πολύτιμο έργο μας για την ανάδειξη της βαρύτατης κληρονομιάς του αγωνισματός μας, που έχει ως γενέτειρα τον ιστορικό μας Μαραθώνα».

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήρια επιστολή
Επόμενο άρθρο…και στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες