ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Με πάνδημη απαίτηση τη διασφάλιση της απρόσκοπτης καθημερινής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης σε 24ωρη βάση, πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 7 Οκτωβρίου το πρωί, έξω από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Μάκρη, συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν ο Δήμος Μαραθώνος και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας. 

Στη συγκέντρωση μίλησαν η Αντιδήμαρχος Μαραθώνα κα Πόπη Πατεράκη, ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, η νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας κα Αγγελική Λανοπούλου, ο Υποδιοικητής του Σισμανογλείου Νοσοκομείου και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Γιώργος Σμέρος και οι Βουλευτές Αττικής κκ. Αλέξης Μητρόπουλος και Γιώργος Πάντζας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Γκιόκας του ΚΚΕ και Παύλος Χαϊκάλης των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στη συγκέντρωση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος, ο Βουλευτής Αττικής της ΔΗΜΑΡ κ. Βασίλης Οικονόμου και μεγάλος αριθμός Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων όλων των Δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Μαραθώνος.

Συντονιστής της συγκέντρωσης ήταν ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και Δημ. Σχέσεων του Δήμου Μαραθώνος κ. Μάκης Κουλουμπής.

Στη λήξη της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, ψηφίστηκε ομόφωνα από τους συγκεντρωμένους το παρακάτω ψήφισμα που διαβάστηκε από την εργαζόμενη του Κέντρου Υγείας κα Κατερίνα Λουλούδη.

«Μετά τη σημερινή συγκέντρωση – διαμαρτυρία ο Δήμος Μαραθώνα, οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης και οι κάτοικοι της περιοχής, διατρανώσαμε την απαίτησή για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας  σε καθημερινή 24ωρη βάση.

Για το λόγο αυτό απαιτούμε την πρόσληψη του αναγκαίου ιατρικού προσωπικού, την επαναλειτουργία του ακτινολογικού καθώς και των εργαστηρίων. Εκφράζουμε την πεποίθησή μας ότι το Υπουργείο Υγείας και οι αρμόδιοι φορείς, θα συνδράμουν στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων της πόλης μας».

Ήταν μια δυνατή, με παλμό και με αρκετό κόσμο συγκέντρωση… Όχι όμως τόσο μαζική όσο εμείς περιμέναμε…

Προηγούμενο άρθροΟύτε 15 μέρες δεν κράτησε το θαύμα
Επόμενο άρθροΤο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης δεν έχει κλείσει!