Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή διεξάχθηκε η Ανοικτή Γ.Σ. του Συλλόγου της 7/6/2012. Στο κάλεσμα του Δ.Σ. ανταποκρίθηκε ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ι. Λουίζος, δημοτικοί Σύμβουλοι Μαραθώνα, μέλη προηγουμένων Δ.Σ., παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, γονείς αθλητών των Ακαδημιών και πολλοί φίλοι του Α.Π.Ο. ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

Το Δ.Σ. στην εισήγηση του παρουσίασε αναλυτικά την σημερινή κατάσταση του Συλλόγου, έκανε αναφορά στα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει με ειδική μνεία στον σταδιακό περιορισμό των ατόμων που στηρίζουν τις δράσεις του Συλλόγου καθώς επίσης και στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του σταδίου Μαραθώνα. Επίσης, το Δ.Σ. εξέφρασε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αγωνία του για το μέλλον των Ακαδημιών.

Για την αντιμετώπιση της κατάστασης, το Δ.Σ. πρότεινε την ανάγκη συσπείρωσης γύρω από τον Σύλλογο όλων των δυνάμεων και στα πλαίσια αυτού ενημέρωσε την Γ.Σ. ότι προτίθεται στο προσεχές διάστημα να διεξαχθούν εκλογές για νέο Δ.Σ. και παράλληλα πρότεινε επιπρόσθετα την σύσταση «Επιτροπής Υποστήριξης ΜΑΧΗΣ».

Από τις τοποθετήσεις του Δημάρχου, δημοτικών Συμβούλων, παραγόντων προηγουμένων Δ.Σ. του Συλλόγου, παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, γονέων αθλητών των Ακαδημιών και φίλων του Συλλόγου, αναγνωρίσθηκε η θετική συνεισφορά της δράσης του Συλλόγου για την πόλη μας και κυρίως η αναγκαιότητα της συνέχισης και παράλληλα ενίσχυσης της δραστηριότητας του Συλλόγου με απώτερο στόχο την διατήρηση των Ακαδημιών καθώς κατά την άποψη όλων, αυτή θα πρέπει να είναι η φιλοσοφία που θα πρέπει να διέπει τα ερασιτεχνικά αθλητικά Σωματεία.
    
Ως συνέπεια των ανωτέρω, αποφασίσθηκε να υλοποιηθεί η πρόταση του Δ.Σ. για την σύσταση της «Επιτροπής Υποστήριξης ΜΑΧΗΣ» και από τις εργασίες της Γ.Σ., προέκυψε η παρακάτω σύνθεση αυτής :

1.    Μ. Μυλωνά, Αντιδήμαρχος Μαραθώνα.
2.    Τ. Δημέλης, πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. Μάχης
3.    Χρ. Μασούρας, πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. Μάχης.
4.    Β. Μπλέτσας, πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. Μάχης (Σύμβουλος Δ.Ε. Μαραθώνα).
5.    Κ. Λάσκος, πρώην Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Μάχης (Σύμβουλος Δ. Μαραθώνα).
6.    Γ. Μπαϊρακτάρης, πρώην Γραμματέας Δ.Σ. Μάχης (Πρόεδρος Δ.Ε. Μαραθώνα).
7.    Γ. Μπέλλος, πρώην μέλος Δ.Σ. Μάχης.
8.    Θ. Μπουκουβάλας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.
9.    Γ. Ζεγγίνης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.
10.    Κ. Παιδής, γονέας αθλητή των Ακαδημιών.

Επισημαίνεται ότι, η σύνθεση της Επιτροπής θα είναι ανοικτή και δύναται να συμμετέχουν, ανά πάσα στιγμή, και επιπρόσθετα μέλη. Η Επιτροπή αποφασίσθηκε ήδη να συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα.

Το Δ.Σ. εκτιμά ότι άπαντες έλαβαν γνώση της κατάστασης που βρίσκεται ο Σύλλογος, έγιναν αποδέκτες της αγωνίας του και θεωρεί ότι έγινε ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου της συσπείρωσης γύρω από τον Σύλλογο ώστε να συνεχίσει την ιστορική του πορεία και στο μέλλον.  

Μαραθώνας, 8 Ιουνίου 2012.

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Α.Π.Ο. ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

Προηγούμενο άρθροΣύλλογος Τύμβος: Καθαρισμός Παραλίας Μαραθώνα
Επόμενο άρθροΕπισκέψεις φορέων στο Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου