Ζούμε πραγματικά σε τρελές εποχές. Η εφημερίδα «Ο ΔΗΜΟΤΗΣ» όμως βάλθηκε να μας αποτρελάνει!

Κατηγορεί το Δήμο Μαραθώνος και τον ίδιο το Δήμαρχο ότι υπονομεύει τον εμπορικό κόσμο της πόλης, γιατί λέει δεν μπήκε μπροστά για να απαγορεύσει τα ειδικά δρομολόγια που συμφωνήθηκε να κάνει το ΚΤΕΛ από και προς γνωστό Εμπορικό Κέντρο των Σπάτων με 1 μόνο €. Λες και είναι δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο. Λες και μπορεί ο Δήμος, ο κάθε Δήμος, να μπαίνει ανάμεσα σε συμφωνίες που κάνουν δύο ιδιωτικές επιχειρήσεις. Και σαν να μη φτάνει αυτό, αφήνει και «χοντρά» το υπονοούμενο ότι τα δρομολόγια αυτά μπορεί ακόμα και να επιχορηγούνται από το Δήμο!!!     
Είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη φορά θα καταλογίσει ευθύνες στο Δήμο και στο Δήμαρχο γιατί δε φρόντισε να μπουν …οδοφράγματα στη Λεωφόρο Μαραθώνος για τα ταξί και τα τουριστικά λεωφορεία που φεύγουν για Σπάτα. Και τη μεθεπόμενη, αν παρ’ ελπίδα, συνεχιστεί η ξηρασία, ασφαλώς και γι’ αυτή ο Δήμαρχος θα φταίει… Έλεος δηλαδή…
Αντί να πει κι ένα καλό λόγο για το Δήμο, όχι μόνο για τη γενικότερη πολιτική του σε θέματα αγοράς αλλά κυρίως για την άρνησή του στην ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων του συγκεκριμένου Εμπορικού Κέντρου σε Δημοτικούς χώρους, αψηφώντας και περιφρονώντας έσοδα δεκάδων χιλιάδων € προκειμένου να προστατευθεί ο εμπορικός κόσμος του Δήμου!!!
Και ενώ επιτίθεται κατά δικαίων και αδίκων, την ίδια ώρα φιλοξενεί όχι απλά ολοσέλιδα διαφημιστικά οπισθόφυλλα αλλά κάνει και ειδικά αφιερώματα προβάλλοντας και διαφημίζοντας όχι μόνο το συγκεκριμένο Εμπορικό Κέντρο, όχι μόνο τις «υψηλού επιπέδου παροχές του» αλλά ακόμα και τη νέα λεωφορειακή σύνδεση που συμφωνήθηκε με τα ΚΤΕΛ!!!  
Εμείς τέτοιου είδους διαφημιστική πολιτική δεν την υιοθετούμε, την κατακρίνουμε. … αλλά είναι αναφαίρετο δικαίωμα του. Το να βγαίνει όμως και …υποστηρικτής του εμπορικού κόσμου του Δήμου μας, πάει πολύ! Η στάση του αυτή μας θυμίζει το γνωστό «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ».
Πιστεύουν πράγματι ο κ. Κοντογεώργος και η εφημερίδα του ότι κερδίζουν κάτι με αυτές τις αντιπολιτευτικές κορώνες ή μήπως υποτιμούν κατάφορα τους όποιους αναγνώστες τους;

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΤΗΣ
2ο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΤΗΣ
3ο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΤΗΣ

Προηγούμενο άρθροΜαραθώνιος Σικάγο 2012: Μια μοναδική εμπειρία
Επόμενο άρθροΠρωινός espresso για το Μήνα Οκτώβριο