Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό με πνιγμό ανθρώπου σημειώθηκε σε παραλία του δήμου Μαραθώνος και μάλιστα είναι το δεύτερο στο Ζούμπερι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, ένας άνδρας ηλικίας 77 ετών έχασε το μεσημέρι της Πέμπτης τη ζωή του παρά την προσπάθεια ναυαγοσώστη να τον επαναφέρει.
Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας, ότι ένας 77χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή Ζούμπερι Μαραθώνα Αττικής.
Στον 77χρονο, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της παραλίας και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών
















































