Ξεκινούν από αύριο Τετάρτη 7 Ιανουαρίου τα έργα για τη Βιοκλιματική Ανάπλαση στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Μάκρης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Μαραθώνος.

Οι εργασίες αφορούν το κομμάτι από τη συμβολή της Αγίου Κωνσταντίνου με την Ποσειδώνος στη Νέα Μάκρη με κατεύθυνση προς το Ζούμπερι. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο των εργασιών, η ανάδοχος θα προχωρήσει και στις αναγκαίες καθαιρέσεις μαντρότοιχων ή λοιπών περιφράξεων ώστε να εφαρμοστεί η μελέτη.

Οι ιδιοκτήτες ενδέχεται να επιθυμούν την αποξήλωση στοιχείων όπως κάγκελα, decks, ταμπέλες, επενδύσεις ή λοιπές κατασκευές, με σκοπό την επαναχρησιμοποίησή τους.

Διευκρινίζεται ότι η αποκατάσταση μαντρότοιχων και περιφράξεων δεν αποτελεί αντικείμενο της αναδόχου».

Προηγούμενο άρθροΆνοιξαν το σπίτι τους σε έναν άστεγο για τα Χριστούγεννα κι έμεινε μαζί τους 45 χρόνια
Επόμενο άρθροΟϊμιάκον: Αυτό είναι το πιο παγωμένο χωριό της Γης – Η θερμοκρασία φτάνει έως και -71 βαθμούς