δεινόσαυρος, άγαλμα

Ένας 39χρονος άνδρας στη Βαρκελώνη βρέθηκε νεκρός – εγκλωβισμένος, στο εσωτερικό ενός ομοιώματος δεινόσαυρου, που βρισκόταν στην είσοδο κινηματογράφου. Η αστυνομία ερευνά την αιτία του θανάτου του και το πώς κατάφερε να μπει ο άνδρας μέσα στο ομοίωμα, Οι πρώτες εκτιμήσεις ωστόσο δεν προκαλούν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, αλλά για ατυχές περιστατικό.

άΗ φρικτή ανακάλυψη έγινε από έναν πατέρα που έπαιζε με τον γιό του γύρω από το μεγάλο άγαλμα του δεινοσαύρου, που βρίσκεται έξω από κινηματογραφική αίθουσα στο νοτιοανατολικό προάστιο της Βαρκελώνης, Santa Coloma de Gramenet. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας εντόπισε μια δυσάρεστη οσμή και αναζητώντας την αιτία παρατήρησε μέσα από μια ρωγμή του αγάλματος, ένα πτώμα και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Βίντεο από τη σκηνή δείχνει ότι οι πυροσβέστες ανοίγουν το στήριγμα για να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα. Ο νεκρός ήταν ντόπιος 39χρονος άνδρας, ο οποίος είχε αναφερθεί ως αγνοούμενος από την οικογένειά του.

 

ΠΗΓΗnewsbeast.gr
Προηγούμενο άρθροΓλυκά Νερά: Ο 32χρονος είδε το πρόσωπο του δολοφόνου της Καρολάιν
Επόμενο άρθροΤσακώθηκε με τη γυναίκα του για το σεξ και… πυροβόλησε δύο γείτονες (vid)