Μία ιστορία από το παρελθόν με πρωταγωνιστή βουλευτή αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Όπως είπε η παρουσιάστρια, ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της ως δημοσιογράφος όταν πήγε στο πολιτικό γραφείο ενός βουλευτή για να του πάρει συνέντευξη και εκείνος της άνοιξε την πόρτα φορώντας μόνο το μπουρνούζι του.

Μάλιστα όπως είπε η Ελεονώρα Μελέτη, της προσέφερε και ένα ποτήρι ουίσκι προτείνοντάς της να χαλαρώσει.

Η παρουσιάστρια επικαλέστηκε κάποιο πρόβλημα με το συνεργείο της για να φύγει κι έτσι η συνέντευξη με τον βουλευτή δεν έγινε ποτέ.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια πως πληροφορήθηκε πως ο συγκεκριμένος βουλευτής έκανε το ίδιο και σε άλλες δημοσιογράφους.

ΠΗΓΗmegatv.com
Προηγούμενο άρθροΆκυρος συναγερμός για φωτιά κοντά στο νεκροταφείο της Νέας Μάκρης
Επόμενο άρθροΟ ληστής της Μητροπόλεως είχε «σηκώσει» άλλες τρεις τράπεζες – Η στιγμή που τον εντοπίζουν στην Κατεχάκη (vid)