Ανατροπή στην υπόθεση της τραγωδίας που έλαβε χώρα στο Νέο Ηράκλειο της Αττικής το πρωί της Τρίτης. Όπως μετέδωσε το OPEN, η 30χρονη αδερφή είναι τελικά αυτή που φέρεται να σκότωσε με καραμπίνα τον αδερφό της και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Όπως μετέδωσε ο Γιάννης Ρήγος που βρέθηκε στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία, τα δύο νεκρά αδέρφια εντόπισε μέσα στο διαμέρισμα ο τρίτος αδερφός ο οποίος ειδοποίησε και τις αρχές.

Ο αδερφός των δύο νεκρών παιδιών κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι τα δύο αδέρφια είχαν ψυχολογικά θέματα τα οποία επιβαρύνθηκαν μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους. Αναφορικά με την καραμπίνα, ο αδερφός σημείωσε στους αστυνομικούς ότι δε γνώριζε την ύπαρξή της.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθρο«Μάχη» του Blue Star Naxos να δέσει στη Δονούσα – Τα κύματα «λούζουν» οχήματα και επιβάτες (vid)
Επόμενο άρθροΜετάλλαξη Όμικρον: Αισιόδοξοι οι επιστήμονες – Πολύ μεταδοτική αλλά με ήπια συμπτώματα (vid)