Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 14χρονο αγόρι στην Τουρκία όταν καταπλακώθηκε από παλέτες που μετέφερε με κλαρκ ο πατέρας του. Το δυστύχημα με θύμα τον νεαρό Αχμέτ Ατάς που σημειώθηκε σε επαρχία του Ερζερούμ καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο 51χρονος πατέρας του Αχμέτ, Αλεαντίν Ατάς, να μεταφέρει με το κλαρκ παλέτες ενώ το νεαρό αγόρι του δίνει οδηγίες. Κάποια στιγμή και ενώ το κλάρκ κάνει μια δεξία στροφή, το βαρύ φορτίο αρχίζει να πέφτει με αποτέλεσμα να βρει το παιδί τραγικό θάνατο.

Όσοι είδαν το περιστατικό έσπευσαν να βοηθήσουν το αγόρι, ωστόσο τα τραύματα που είχε υποστεί ήταν βαρύτατα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και διασώστες οι οποίοι, όμως, δεν κατάφεραν να σώσουν το άτυχο παιδί.

ΠΗΓΗnewsbeast.gr
Προηγούμενο άρθροΧάρβαρντ: Επιστήμονες ισχυρίζονται ότι εντόπισαν απομεινάρια από UFO
Επόμενο άρθροΔήμος Μαραθώνος: Δεν κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ο Χατζηγιάννης