ΔΙΑΡΚΗΣ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες πλήρους ανακατασκευής του

Παραδόθηκε στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, ύστερα από εργασίες πλήρους ανακατασκευής του, το κομμάτι του παραλιακού πεζοδρόμου που ενώνει τη Νέα Μάκρη με το Μαραθώνα, πλησίον της Παραλίας Μαραθώνα, που για 10 και πλέον χρόνια παρέμεινε πλήρως κατεστραμμένο και αδιάβατο από σημαντικές ζημιές που είχε υποστεί λόγω καθιζήσεων.
Το περασμένο καλοκαίρι σε μεγάλο τμήμα του πεζοδρόμου εγκαταστάθηκε σύγχρονος ηλεκτροφωτισμός, με ειδικά φωτιστικά οικονομικής κατανάλωσης, με αποτέλεσμα την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της νυχτερινής εικόνας του.
Σύντομα προβλέπεται να πραγματοποιηθούν και εργασίες καλλωπισμού με δενδροφυτεύσεις και ανθοφυτεύσεις, αφού στόχος του Δήμου Μαραθώνος είναι η διαρκής ανάδειξη και αναβάθμιση του ειδυλλιακού παραλιακού πεζοδρόμου που αποτελεί χώρο αναψυχής, περιπάτου και άθλησης για χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.

ΣΧΟΛΙΑ:
-Πολλά χρόνια περίμεναν οι λάτρεις του παραλιακού πεζόδρομου τον ηλεκτροφωτισμό και την επισκευή του. Ο βραδινός περίπατος δεν σταματά πλέον στην Αγία Κυριακή…
-Δικαιολογημένη η προτεραιότητα που έδωσε ο Δήμος. Ο πεζόδρομος είναι σημαντικός πόλος έλξης, ένα από τα ωραιότερα έργα του Δήμου μας και θέλει απ’ όλους και προστασία και φροντίδα.
-Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς που παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες στα παγκάκια, στα φωτιστικά σώματα και στα καλαθάκια της παραλιακής ζώνης. Ρε παιδία δικά μας είναι…εμείς πληρώνουμε και την επισκευή και την αντικατάσταση τους…Η περιουσία του Δήμου είναι περιουσία δικιά μας!! Έλεος…δεν μας φτάνουν αυτά που πληρώνουμε στα χαράτσια ;;;;
-Περιμένουμε και τις φυτεύσεις τώρα από την Αγία Κυριακή μέχρι την Παραλία του Μαραθώνα. Ήδη γνωρίζουμε φυτοριούχους της περιοχής μας έτοιμους να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια αναβάθμισης προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ τα φυτά τους! Μπράβο τους!!

Προηγούμενο άρθροΓλέντησαν και οι Κρήτες
Επόμενο άρθροΟσμές οικονομικού σκανδάλου στον Τέως Δήμο Μαραθώνα