Η αγορά ειδών υγιεινής από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, που αποτελούν εγγύηση από όλες τις απόψεις, θα σας επιτρέψει να κάνετε τον χώρο σας πλήρως λειτουργικό, χωρίς να «θυσιάσετε» στο ελάχιστο το design του.

H TSdeco αποτελεί μια εταιρεία από την οποία μπορούμε να προμηθευόμαστε επώνυμα είδη υγιεινής, πάντα σε προσιτές τιμές αλλά και εξαιρετικές προσφορές, που μας επιτρέπουν να βελτιώνουμε την εικόνα του μπάνιου μας και την καθημερινότητά μας!

Karag Tinos 400 Oro: Καμπίνα ντουζιέρας τοίχο – τοίχο

Καμπίνες που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας από κάθε άποψη

Οι καμπίνες μπάνιου, μπανιέρας και ντουζιέρας, θα είναι ίσως η πιο πρακτική προσθήκη στον χώρο σας, χάρη στην προστασία από τα νερά που προσφέρουν. Η αισθητική πινελιά τους, όμως, είναι εξίσου σημαντική. Το μπάνιο είναι από τα δωμάτια του σπιτιού όπου αποφορτιζόμαστε έπειτα από μια δύσκολη μέρα, γι’ αυτό και πρέπει να είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να μας φτιάχνει τη διάθεση.

Sanitec Flat Stone Karisto Anthracite: Παραλληλόγραμμη χυτή ντουζιέρα

Ντουζιέρες σε ποικιλία διαστάσεων για μικρούς και μεγάλους χώρους

Μερικές δεκαετίες πίσω, οι ντουζιέρες μπάνιου αποτελούσαν για πολλούς τη λύση για έναν μικρό χώρο και τίποτα περισσότερο. Ωστόσο, η πραγματικότητα δεν είναι πλέον αυτή, καθώς τα τετραγωνικά του χώρου δεν είναι ο μόνος λόγος για να επιλεγεί μια ντουζιέρα. Χάρη στην πλούσια γκάμα σχεδίων, αποχρώσεων και υλικών όπως η πορσελάνη και η πέτρα, μια ντουζιέρα θα δώσει νέα πνοή στον χώρο σας.

Επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα της εταιρείας στα Άνω Πατήσια ή περιηγηθείτε στο tsdeco.gr για να βρείτε όλα τα απαραίτητα είδη υγιεινής και τον εξοπλισμό μπάνιου, που θα το μετατρέψει στον πιο καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο του σπιτιού σας!

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο στην Αγία Μαρίνα στη συμβολή Μαραθώνος και Σπύρου Λούη
Επόμενο άρθροΠοτέ οι καμπύλες δεν ήταν τόσο… γοητευτικές!