Υπάρχουν κάποιες μέρες που οι λέξεις δε μου βγαίνουν, άλλες φορές γιατί λείπει η διάθεση κι άλλες γιατί πραγματικά κάποιες εικόνες μου προκαλούν σοκ και δέος. Χτυπάνε το νευρικό μου σύστημα σαν να είναι ηλεκτρισμός και με αφήνουνε ξερό αδερφάκι μου.

«Φαίη, τρέλανέ μας» είναι ένα από τα πολλά αποθεωτικά σχόλια που διάβασα στο λογαριασμό της στο instagram. Και διάβαζα και διάβαζα σχόλια, μιας και είχα χάσει τις λέξεις μου. Μου τις είχε κλέψει το κορίτσι…

Διότι πέρα από το γεγονός πως η Φαίη Κόικα είναι αεροσυνοδός, άρα μέσα στο τοπ πέντε των φαντασιώσεών μας, είναι αυτά τα μελιά μάτια που σε υπνωτίζουν και ένα πρόσωπο με έντονα γωνιώδη χαρακτηριστικά που θυμίζει αρχαία Ελληνίδα.

Και εκεί που είσαι έτοιμος να ερωτευτείς τη γλυκιά της γοητεία από το πρόσωπό της και μόνο πέφτουν τα μάτια σου στο σώμα της: ένα κορμί χυμώδες έτοιμο να εκραγεί σαν το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Και αρχίζεις να κάνεις εικόνες στο μυαλό σου για υπερατλαντικές πτήσεις και ατέλειωτα ελληνικά καλοκαίρια. Γιατί η Φαίη είναι κορίτσι για να κάνεις όνειρα όπως θα καταλάβεις από την ρετροσπεκτίβα που επιμελήθηκα σαν αφιέρωμα σε αυτή την Ελληνίδα Θεά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΗΓΗratpack.gr
Προηγούμενο άρθροΗ Kendall Jenner και οι «καινούργιες» της πληθωρικές καμπύλες!
Επόμενο άρθρο(VIRAL) Όταν ο σκύλος δεν σου «επιτρέπει» να πλύνεις το τζιπ σου