Ο γνωστός οίκος Louis Vuitton παρουσίασε, πέρσι, μια γυναικεία τσάντα, η οποία είναι αφιερωμένη στo νησί των Ανέμων. Πρόκειται για μια κλασική καφέ τσάντα με το μονόγραμμα του brand διακοσμημένη με μεγάλα μπλε μοτίβα, ενώ στις δύο πλευρές της είναι γραμμένη με λατινικούς χαρακτήρες η λέξη «Μύκονος».

Η τσάντα του 2017

Η τσάντα της Louis Vuitton για το Σεν Τροπέ

Η νέα σειρά της εταιρείας

Το εν λόγω δημιούργημα της διάσημης γαλλικής εταιρείας αποτελεί μέρος της συλλεκτικής της συλλογής από δερμάτινες τσάντες τεσσάρων τύπων για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017, η οποία είναι αφιερωμένη σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς τουριστικούς προορισμούς της υφηλίου όπως η Μύκονος, το Κάπρι, το Σεν Μπαρθ, η Χαβάη, το Σεν Τροπέ, το Πουέρτο Μπάνους της Ισπανίας, το Κνόκε του Βελγίου και το Κανκούν του Μεξικού.

H συλλογή είναι αφιερωμένη σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς τουριστικούς προορισμούς της υφηλίου όπως η Μύκονος, το Κάπρι, το Σεν Μπαρθ, η Χαβάη, το Σεν Τροπέ, το Πουέρτο Μπάνους της Ισπανίας, το Κνόκε του Βελγίου και το Κανκούν του Μεξικού.

Να σημειωθεί πως οι συλλεκτικές αυτές τσάντες είναι διαθέσιμες αποκλειστικά και μόνο στα μέρη που προαναφέραμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως αρκετές fashion lovers θα αγαπήσουν τις νέες τσάντες του οίκου Louis Vuitton και ειδικά αυτή που είναι αφιερωμένη στην Μύκονο.

Επίσης, στη Μύκονο η μπουτίκ Louis Vuitton υποστηρίζει πλήρως το branding του οίκου με όλα τα ντεσού για την παραλία.