Είκοσι μέρες μετά το καμπανάκι που χτύπησε η Marathon Press για απαράδεκτες καθυστερήσεις, συνεδρίασε σήμερα, 18 Νοεμβρίου, για πρώτη φορά, η Επιτροπή Αξιολόγησης για να εξετάσει τις προτάσεις-προσφορές των ενδιαφερόμενων για τη Μελέτη του Δικτύου Αποχέτευσης του Δήμου Μαραθώνα, προϋπολογισμού 5.118.743€.
Στην Επιτροπή προεδρεύει ο μηχανικός του Δήμου κ. Κολοβός, συμμετέχει η μηχανικός του Δήμου κα Χατζηιωάννου, ένας εκπρόσωπος του ΤΕΕ και δύο εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής. Οι προσφορές κατατέθησαν στις 26 Αυγούστου του 2014, ως αποτέλεσμα του Διεθνούς Διαγωνισμού που είχε προκαλέσει ο Δήμος Μαραθώνα, από 8 μελετητικά γραφεία.
Η επιτροπή αξιολόγησης είναι αποφασισμένη να δουλέψει σκληρά και με ταχύτητα ώστε να μην κινδυνεύσει το έργο με απένταξη από τη χρηματοδότηση που έχει πετύχει ο Δήμος με κοινοτικά κονδύλια. Σχετικό ρεπορτάζ για τις καθυστερήσεις είχαμε στο φύλλο του Οκτωβρίου το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ
Ο χρόνος παραμένει ακόμα ένα κρίσιμο μέγεθος για την πρόοδο του έργου και εμείς θα παρακολουθήσουμε από πολύ κοντά όλες τις εξελίξεις.

Προηγούμενο άρθροΤα αδύνατα που γίνονται δυνατά (video)
Επόμενο άρθροΗ φωτογραφία της Όλγας Κεφαλογιάννη που συγκέντρωσε 3.000 likes