Με αρκετές διαφωνίες και ενστάσεις ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη παραταξιακή συνεδρίαση του Συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ» του Δημάρχου Μαραθώνος Ηλία Ψηνάκη, που σκοπό είχε την ανακατανομή θέσεων Αντιδημάρχων και Προέδρων Οργανισμών του Δήμου.

Οι θέσεις που προτάθηκαν από τον Ηλία Ψηνάκη στον Θεόδωρο Καλπακίδη για Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, στη θέση του Γιώργου Ζούρου, στον Αιμίλιο Ρεϊσογλου για Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, στη θέση του Αδάμ Μεγαγιάννη, καθώς και στον Γιώργο Κοροβέση για Πρόεδρο της ΚΕΔΜΑ, στη θέση του Γιώργου Νησιώτη, δεν έχουν γίνει ακόμα αποδεκτές από τους προτεινόμενους Δημοτικούς Συμβούλους.

Οι συγκεκριμένες θέσεις πρόκειται να έχουν δίμηνη διάρκεια μέχρι τον Μάρτιο οπότε έχει προγραμματιστεί να γίνει πληρέστερη ανακατανομή λόγω της συμπλήρωσης του μισού της Δημαρχιακής θητείας.

Σε ανακοίνωσή του πάντως από τη σελίδα του στο facebook, o Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιώργος Ζούρος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Κλείνοντας τον κύκλο μου στη θέση του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους συνεργάτες μου.»

Αναμένονται εξελίξεις.