Είχε σφάξει και διαμελίσει τη γιαγιά του

Σε δις ισόβια καταδικάστηκε ο 30χρονος που τον Αύγουστο του 2013 είχε δολοφονήσει και διαμελίσει την γιαγιά του, το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στη Ραφήνα.

Οι δικαστές έκριναν ένοχο τον 30χρονο Φώτη Λυρόπουλο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία τελεσθείσα με ιδιαίτερη σκληρότητα και τον καταδίκασαν σε δις ισόβια και επιπλέον τέσσερα χρόνια για οπλοχρησία.

Ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του εγκλήματος από τον αδελφό του θύματος που είπε στην Εσπρέσο: “Την τράβηξε από τα μαλλιά και της κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος. Την έσφαξε κυριολεκτικά και την έκανε κομμάτια. Όταν δεν χώραγε κάποιο κομμάτι στο σακβουαγιάζ, έσπαγε το κόκαλο και το έχωνε μέσα”.

Ο Λυρόπουλος δολοφόνησε τη γιαγιά του στα Πατήσια όπου διέμενε λόγω οικονομικών οικογενειακών θεμάτων και μετέφερε το πτώμα στη Ραφήνα, περιοχή που γνώριζε, αφού με τη σύντροφο του και τα παιδιά της, διαμένουν σε περιοχή της Ανατολικής Αττικης.

Μάλιστα ο δράστης, για να αποπροσανατολίσει την έρευνα των διωκτικών Αρχών και να δημιουργήσει την εντύπωση ληστείας, ερεύνησε επιλεκτικά τους χώρους του διαμερίσματος και αφαίρεσε κοσμήματα, τα οποία εκποίησε τις επόμενες ημέρες σε διάφορα ενεχυροδανειστήρια της περιοχής.

 

Πηγή: lifo.gr

Προηγούμενο άρθροΤι συμβαίνει όταν «σπάμε» τα δάχτυλα
Επόμενο άρθρο6 μύθοι γύρω από το κάπνισμα