
Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Λος Άντζελες, μαζί με τον C.E.O της Panik Records και μάνατζέρ της, Γιώργο Αρσενάκο, για επαγγελματικούς λόγους.
Η Ελένη, ανεβάζει εικόνες από το ταξίδι της στα social media και φαίνεται πως όταν ο ελεύθερος χρόνος της το επιτρέπει, απολαμβάνει τις βόλτες της στην όμορφη πόλη της Αμερικής.
Η τραγουδίστρια στην «πόλη των αγγέλων» συνάντησε την Rita Wilson, την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό και σύζυγο του Tom Hanks. Τόσο η Ελένη, όσο και ο Γιώργος Αρσενάκος δεν παρέλειψαν να ποζάρουν με την πολυτάλαντη ηθοποιό και τραγουδίστρια και να ανεβάσουν τις φωτογραφίες στα προσωπικά τους social media.
Ο C.E.O της Panik Records, μάλιστα, έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Όμορφες στιγμές με την αγαπημένη μας φίλη, Rita Wilson… Νέα μοναδικά πράγματα έρχονται».
















































