Έντεκα χρόνια πέρασαν από την μυστηριώδη εξαφάνιση του Ραφηνιώτη Γιώργου Ποθητού 60 χρόνων τότε, ταμία του Δήμου Αρτέμιδος – Σπάτων.

Κανείς δεν ξέρει αν ζει, πού βρίσκεται και τελικά τι ακριβώς συνέβη. Η οικογένειά του δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα και σήμερα τι έγινε…

Το αυτοκίνητό του ένα υβριδικό ασημί Toyota Prius με αριθμό κυκλοφορίας ΙΕΑ- 8073, βρέθηκε από ένα φίλο του το επόμενο πρωί ξεκλείδωτο, με την πόρτα του συνοδηγού μισάνοιχτη και χτυπημένο, σε 300 μέτρα απόσταση από το σπίτι του.

Η οικογένειά του τον καλούσε συνέχεια στο κινητό. Το βράδυ γύρω στις 10.30 το κινητό έκλεισε και το στίγμα που έδειξε η κεραία, ήταν στην Καλλιτεχνούπολη στους πρόποδες της Πεντέλης.

Παρά τις εκκλήσεις της συζύγου του, αλλά και την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, χάρη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, οι έρευνες, απ όσο τουλάχιστον ξέρουμε έπεσαν στο κενό!

Η σύζυγος βρήκε αυτό που δεν εντόπισε η σήμανση…

Αυτό που προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη, είναι η αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή από τη σύζυγο του αγνοούμενου.

Το πορτοφόλι του βρισκόταν μέσα στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο του, το οποίο είχε ερευνήσει η σήμανση χωρίς όμως να το βρει! Το πορτοφόλι εντοπίστηκε κάτω από το κάθισμα επτά μήνες μετά την εξαφάνιση. Η σύζυγος του Γιώργου Ποθητού το παρέδωσε στης αρχές για έρευνα.

Μια υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο, παραμένει στο σκοτάδι και ίσως ποτέ δεν θα μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ένας άνθρωπος.

Πηγή: anatolika24.gr

Προηγούμενο άρθροΣάλος με γονείς που έδιναν σφηνάκια βότκας στο μωράκι τους (vid)
Επόμενο άρθροΠάτρα: Χειρουργός αρνήθηκε να εξετάσει ανήλικη και κινδύνευσε η ζωή της