Ένα like από τον επίσημο λογαριασμό του Πάπα Φραγκίσκου στο Instagram σε sexy μοντέλο προκαλεί αντιδράσεις – Τι λέει το Βατικανό

Ένα like από τον λογαριασμό του Πάπα Φραγκίσκου στο Instagram σε ένα μοντέλο προκαλεί αντιδράσεις.

Τη στιγμή που όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς συνέβη με την περίπτωση της Ναταλία Γκαριμπότο, θεωρώντας ότι πρόκειται για «μαϊμού» στιγμιότυπο όσον αφορά στην αντίδραση από τον λογαριασμό του ποντίφικα, στη φωτογραφία που η νεαρή ποζάρει ως σέξι μαθήτρια, το Βατικανό ζητά από το Instagram να διερευνήσει την υπόθεση.

«Μπορούμε να αποκλείσουμε ότι το like προήλθε από την Αγία Έδρα», δήλωσε εκπρόσωπος του Βατικανού στον Guardian, ενώ στράφηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για απαντήσεις.

Πάντως το Instagram δεν έχει απαντήσει στο αίτημα του Βατικανού, ενώ άγνωστη παραμένει η στάση που θα κρατήσει ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ.

Γεγονός είναι ότι ο λογαριασμός του ποντίφικα, ο οποίος αριθμεί περίπου 7,4 εκατομμύρια ακολούθους, αποτελεί προϊόν διαχείρισης ειδικής ομάδας.

Το like στη σέξι φωτογραφία δεν μπορεί σε κάθε περίπτωση να περάσει στα ψιλά. Στον επίσημο παπικό λογαριασμό δεν φαίνεται πλέον να αρέσει η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Οι αντιδράσεις όμως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν σταμάτησαν, με ορισμένους να ισχυρίζονται ότι ο ίδιος ο Πάπας είχε πέσει σε «παγίδα», ενώ υπήρχαν και αυτοί που το είδαν με χιούμορ και θυμήθηκαν δηλώσεις του Πάπα Φραγκίσκου υπέρ των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και το ότι είναι «θεϊκές απολαύσεις» το φαγητό και το σεξ, με ορισμένους χρήστες να αστειεύονται για το αν ο Ποντίφικας επανεξετάζει και το αμάρτημα του αυνανισμού στον Καθολικισμό.