Συνεχίζονται οι δράσεις του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα με το «Κάθε Τρίτη και Κάτι Άλλο». Την ερχόμενη Τρίτη, 20 Μαρτίου, καλεσμένη θα είναι η κα Γεωργία Βαμβουνάκη Raffan.

Η κα Γεωργία Βαμβουνάκη Raffan έχει ιδρύσει την πρώτη ελληνική επιχείρηση, το «Καφέ Μύρτιλλο», που απασχολεί αποκλειστικά άτομα από ευπαθείς ομάδες και ΑμεΑ. Θα έχουμε την χαρά να την ακούσουμε να μιλάει για ένα θέμα πολύ σοβαρό και παράλληλα πολύ ευαίσθητο. Θα μιλήσει για την «Αναπηρία και τη στάση της κοινωνίας απέναντι στις ευάλωτες ομάδες».

Καφέ Μύρτιλλο

Θα μας εξηγήσει πώς ξεκίνησε το όνειρο της δημιουργίας και πώς πήρε σάρκα και οστά το «καφέ των εκλεκτών ψυχών». Ποιες οι δυνατότητες αλλά και οι προοπτικές μιας τέτοιας ενέργειας, και τι έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε Τρίτη, στη βιβλιοθήκη του Αθλητικού & Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης, στις 7 το απόγευμα.

Who is who?

Η κα Γεωργία Βαμβουνάκη Raffan είναι ιδρυτικό μέλος της Μύρτιλλο Κοιν.Σ.Επ. Σπούδασε κλασσική φιλολογία στο Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών και στο UCL, στο Λονδίνο. Εργάσθηκε σε σχολεία της μέσης εκπαίδευσης στην Αθήνα και στα Χανιά. Στο Εδιμβούργο και στη Γλασκώβη επί σειρά ετών δίδαξε νέα και αρχαία ελληνικά και ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά θέματα των ελληνόφωνων κοινοτήτων.