Ένα ξεχωριστό αθλητικό event έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Μαΐου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ραφήνας. Μικροί και μεγάλοι μαζεύτηκαν για να συνδυάσουν τον αθλητισμό με τη διασκέδαση, με τους μικρούς να παίρνουν μέρος στα διαγωνίσματα και τους μεγάλους να τους εμψυχώνουν και να τους χειροκροτούν. Μια ξεχωριστή ημέρα που θα κάνει τους μικρούς μας αθλητές να τη θυμούνται για πάντα και που μας δείχνει πόσο ενδιαφέρεται πραγματικά ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου για τους δημότες του.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 150 παιδιά ηλικίας 8-15 χρονών. Οι αγώνες ξεκίνησαν με κολύμπι στην πισίνα και συνεχίστηκαν με τρέξιμο σε μια διαδρομή ενός χιλιομέτρου, περιμετρικά στο πάρκο, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας. Αυτή ήταν η 1η παιδική αναπτυξιακή ημερίδα Κολύμβησης – Τρεξίματος «Kids Aquathlon Rafina 2017» και στόχος της ήταν η ευγενής άμιλλα μεταξύ όλων των παιδιών, καθώς επίσης και η διασκέδαση.

Οι διοργανωτές δε σταματήσαν όμως εκεί. Υπήρχε δυνατή μουσική που ακουγόταν από ειδικά ηχεία και βοηθούσε τους αθλητές να συνεχίσουν την πορεία τους και να φτάσουν μέχρι τον τερματισμό όπως επίσης και όλα όσα είχε προετοιμάσει ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Εννοείται πως βοήθεια παρείχαν και οι γονείς αλλά και οι θεατές με τα χειροκροτήματα τους και τις δικές τους εμψυχώσεις.

Άψογη χαρακτήρισαν οι παραβρισκόμενοι τη διοργάνωση, καθώς όλα κύλισαν ομαλά, αφού το προσωπικό του Δημοτικού Οργανισμού χειρίστηκε τα πάντα με ευγένεια και σεβασμό. Να σημειωθεί πως ιδιαίτερη και πλέον πολύτιμη θεωρήθηκε η συμμετοχή των μελών του ΔΑΣ «Αραφήν», οι οποίοι κάλυψαν το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης.

Τέτοιες πρωτοβουλίες θα θέλαμε να βλέπουμε πιο συχνά στους δήμους. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αλλά και στους συμμετέχοντες.

Προηγούμενο άρθροΤεύχος Μαΐου 2017
Επόμενο άρθροΣε φιάσκο καταλήγουν οι πεζοδρομήσεις στη Νέα Μάκρη