Το καθιερωμένο πλέον στις καρδιές όλων των Ματιωτών Τουρνουά Beach Volley «Mati Open» σημείωσε μεγάλη επιτυχία για 2η συνεχόμενη φορά αυτό το καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Σεπτέμβρη. Ένα τουρνουά που χαρακτηρίζεται από την αθρόα προσέλευση παικτών όλων των ηλικιών και ικανοτήτων σε ένα άψογο οικογενειακό περιβάλλον στις εγκαταστάσεις του «Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Ματιού Αττικής», ο οποίος είναι και ο διοργανωτής του για πάνω από 15 συναπτά έτη.

 

Με άφθονη μουσική από τον DJ Σταύρο Μακρίδη και τον αδερφό του Πάρη, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν σκληρές μάχες στο φιλέ καθώς ο αέρας δυσκόλεψε όλες τις ομάδες, ενώ η χαρούμενη διάθεση ήταν ζωγραφισμένη και στους αγωνιζόμενους αλλά και στους θεατές σε ένα πάρα πολύ όμορφο κλίμα.

Ένα όμορφο κλίμα το οποίο κορυφώθηκε με ένα πολύ όμορφο beach party που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου από τη νέα γενιά των Ματιωτών με την παρουσία της πλειονότητας των παικτών και θεατών, ένα πάρτι που όχι μόνο γιόρταζε το τουρνουά αλλά και το τέλος ενός ιδιαίτερα όμορφου καλοκαιριού.

Για μία ακόμα φορά ο εκφωνητής Παναγιώτης Σκανδάλης ξεσήκωσε το κοινό με την μοναδική περιγραφή των αγώνων αλλά και τον σχολιασμό των όσων γινόντουσαν εντός και εκτός γηπέδου. Ο Παναγιώτης δεν έκλεψε την παράσταση μόνο με τις ατάκες του αλλά και σηκώνοντας τελικά την κούπα μαζί με τον Βίκτωρα Μπαλοδήμο και την Αφροδίτη Χατζηαναστασιάδη σε έναν πολύ δυνατό τελικό εναντίον του πολυνίκου διδύμου Γιώργου Αργυρόπουλου και Παναγιώτη Βλαχαδάμη. Να σημειώσουμε ότι η Αφροδίτη, η οποία είναι μόλις 15 χρονών, είναι η πρώτη κοπέλα που κατακτά την πρώτη θέση στην ιστορία του τουρνουά.

Αυτή τη φορά μιλήσαμε με Γιώργο Αργυρόπουλο, διοργανωτή του τουρνουά, ο οποίος μας δήλωσε:

 «Ευχαριστούμε τον ΝΑΟΜΑ για την πολύτιμη, όπως κάθε χρόνο, συμπαράστασή του αλλά και όλους όσους παραβρέθηκαν στο διήμερο αυτό τουρνουά μας. Είναι ευχάριστο να βλέπουμε ότι ο κόσμος δεν κουράστηκε τόσα χρόνια να έρχεται εδώ και έχει αγκαλιάσει αυτόν τον θεσμό καθώς και το γεγονός ότι έχουμε μια συνεχή ροή νέων παικτών οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του τουρνουά αυτού. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με ακόμα περισσότερο κέφι»

 

Σαν εφημερίδα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ξανά τον φίλο Τζώρτζη Χατζηαναστασιάδη για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μας παρείχε.

Προηγούμενο άρθροΑνέβηκαν στο βάθρο!
Επόμενο άρθροΟ Μνημόνιος για το μήνα Σεπτέμβριο