Μάτι: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου χρειάζεται τη βοήθειά μας!

Τις μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν από κοντά τον πύρινο εφιάλτη της 23ης Ιουλίου, χρειάζεται ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με σκοπό να συγκεντρώσει στοιχεία για επιστημονική έρευνα.

Η συμμετοχή θα είναι ιδιαίτερα ουσιαστική και χρήσιμη

Οι εμπειρίες όλων όσοι βίωσαν την πυρκαγιά της Μαύρης Δευτέρας στην Ανατολική Αττική θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επιστημονική επεξεργασία και στατιστική ανάλυση. Με αυτόν τον τρόπο, η ερευνητική ομάδα θέλει να συνεισφέρει στην καταγραφή του ιστορικού της μεγάλης καταστροφής και να συνδράμει στο να μειωθούν οι επιπτώσεις παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον, με σκοπό να ελαττωθεί η επικινδυνότητα των φυσικών καταστροφών.

Όποιος θέλει να λάβει μέρος, μπορεί να πατήσει εδώ και να αφιερώσει λίγο χρόνο για κάτι που θεωρούμε ιδιαίτερα ουσιαστικό. Η συμμετοχή στην έρευνα είναι απολύτως αυτόβουλη και οικειοθελής και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.

Τηλεφωνική υποστήριξη για όσους δεν μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση

Τηλεφωνική υποστήριξη, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ, θα υπάρχει καθημερινά μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου, για όλους όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα ή την ευχέρεια να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο. Η επικοινωνία θα γίνεται στα τηλέφωνα: 2251036234 & 2251036254

Προηγούμενο άρθροΔωροεπιταγή 1.000€ για αγορά οικοσκευής σε πυρόπληκτους
Επόμενο άρθροΖητούνται άτομα πλήρους απασχόλησης σε τουριστικό γραφείο στη Νέα Μάκρη