Για τέταρτη διαδοχική χρονιά, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας κι o Σύλλογος «Τελμησσός», με την υποστήριξη χορηγών και τοπικών φορέων, συνδιοργάνωσαν τον Αγώνα Δρόμου Αγίας Μαρίνας, συνολικής απόστασης 5 χλμ.

Η εκκίνηση κι ο τερματισμός έγιναν στον προαύλιο χώρο του σχολείου κι αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση στους διοργανωτές ήταν η μαζική ανταπόκριση του κόσμου. Οι σχεδόν 150 δρομείς, ηλικίας από… ενός έτους μέχρι και 87 (ποιος άλλος, ο ακούραστος κ. Στέλιος Πρασσάς), πιστοποιούν ότι ο φετινός ήταν ο πιο επιτυχημένος από τους τέσσερις αγώνες, γεγονός που ανοίγει την όρεξη για του χρόνου…

Άλλωστε, η παρουσία στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας, των Κώστα Κουρέλη (Πρόεδρος), Σοφίας Κελαδίτου-Γιαννοπούλου (Α’ Αντιπρόεδρος), Βασίλη Τσούκα, (Β’ Αντιπρόεδρος), Γεωργία Κουρνιώτη (Γραμματέας), Δημήτρη Βακρινού (Ταμίας), Μαρίας Ρούσση (Α’ Μέλος) και Αλεξάνδρας Καρπέτα (Β’ Μέλος) αποτελεί εγγύηση ότι ο 5ος Αγώνας θα στεφθεί από ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Τα έσοδα από τις εγγραφές θα αξιοποιηθούν στην αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού και την κάλυψη βασικών αναγκών του Δημοτικoύ Σχολείου.

Δείτε τις φωτογραφίες: