Δραματική τροπή στην Κάλυμνο - Ο Νίκος Χατζηπαύλου βρέθηκε νεκρόςΜήνυση κατά αγνώστων κατέθεσαν οι γονείς του του φοιτητή από την Κάλυμνο, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μία βδομάδα μετά την εξαφάνισή του στο νησί.

Σήμερα το πρωί εμφανίστηκαν στη ΓΑΔΑ οι γονείς του άτυχου φοιτητή για να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων για την ανθρωποκτονία του γιου τους, αμφισβητώντας το πόρισμα του ιατροδικαστή, στο οποίο αναφερόταν πως ο γιος τους έχασε τη ζωή του από πτώση.

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου δεν ήταν αποτέλεσμα δολοφονικής ενέργειας αλλά δυστυχήματος. Διαβάστε εδώ αναλυτικά το πόρισμα του ιατροδικαστή

Η εκτίμηση των αρχών είναι πως ο άτυχος φοιτητής άφησε το ποδήλατό του και προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε βράχο. Η Κάλυμνος έχει πολλά αναρριχητικά σημεία. Όμως εκείνος, φαίνεται να μην επέλεξε ένα από τα οργανωμένα σημεία, αλλά ένα απόμερο μέρος.

Όλα δείχνουν πως μια λάθος κίνηση ήταν αρκετή για να χάσει την ισορροπία του. Γλίστρησε και έπεσε με συνέπεια τραυματιστεί βαρύτατα.