Η ιστορία είναι αληθινή, όπως και η αγάπη αυτών των ανθρώπων που έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στον υπέροχο λύκο που θα δείτε στις φωτογραφίες, μια ευκαιρία να ζήσει όπως πραγματικά του άξιζε.

lukos

Τον βρήκαν κάτοικοι του Λος Άντζελες σε πολύ άσχημη κατάσταση, πίστευαν ότι ήταν ένας σκύλος,ταλαιπωρημένος, υποσιτισμένος και εγκαταλελειμμένος.

Τότε κάλεσαν τους αρμόδιους από το καταφύγιο της περιοχής και εκείνοι γρήγορα κατάλαβαν ότι αυτό το υπέροχο πλάσμα με τα μυτερά αυτιά και την γκρι γούνα ήταν στην πραγματικότητα ένας ημίαιμος σκύλος-λύκος.

Αυτό το ξεχωριστό πλάσμα, που ονόμασαν New Boy, είχε την ανάγκη τόσο ενός σκύλου, όσο και ενός λύκου, οπότε ένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να του παρέχει όσα χρειαζόταν.

Ευτυχώς, ήταν τυχερός και στο Κολοράντο υπάρχει η οργάνωση W.O.L.F. (Wolves offered Life and Friendship) η οποία φροντίζει λύκους, αλλά και είδη όπως ο συγκεκριμένος σκύλος – λύκος. Το νέο όνομα που του έδωσαν είναι Castiel και για καλή του τύχη τον ανέλαβαν εκείνοι! Δεν βρήκε μόνο ένα σπίτι αλλά και πραγματική αγάπη!

lukos

Όταν τον πρωτοβρήκαν φορούσε κολάρο, κάτι που μπέρδεψε τους διασώστες, που πίστευαν ότι είναι το κατοικίδιο κάποιου και είχε χαθεί. Όμως, ήταν πολύ νευρικός και η συμπεριφορά του διαφορετική, ενώ η υγεία του εμφανώς σε άσχημη κατάσταση. Στην αρχή ήταν τόσο τρομαγμένος που δεν κουνιόταν από την φωλιά του, όμως με την επιμονή και την φροντίδα που του έδειξαν στο καταφύγιο, βρήκε και πάλι τον εαυτό του. Πήρε κιλά, η γούνα του επανήλθε στη φυσική της κατάσταση και ο Castiel έγινε τελείως διαφορετικός!

Τότε ήταν η στιγμή που έπρεπε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.. αν και πολύ ντροπαλός στην αρχή – κάτι που δημιουργούσε την εντύπωση ότι μπορεί να μην τα καταφέρει – ο Castiel μεταφέρθηκε στο νέο του σπίτι και εκεί ήρθε σε επαφή με άλλους λύκους.Το πιο σημαντικό ήταν η κοινωνικοποίηση με το είδος του και η επαφή με τους υπόλοιπους λύκους. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να κάνει νέους φίλους και απ’ ότι φαίνεται τα κατάφερε!

Η Tenali, ένας θηλυκός λύκος-σκύλος, τριών ετών, έγινε το ταίρι του. Αν και στην αρχή ήταν διστακτικός, μετά από μερικές μέρες την προσέγγισε και απ’ ότι φαίνεται δημιούργησαν τη δική του μικρή αγέλη!

lukos_3

Προηγούμενο άρθροΟρίστηκε το ανώτατο όριο ατομικής μηνιαίας σύνταξης
Επόμενο άρθροΑνεβαίνει η θερμοκρασία, κοπάζουν οι άνεμοι…Βελτιώνεται ο καιρός