«Ο Γιουσέιν Μπολτ της αναρρίχησης» μπορεί να σκαρφαλώσει σ’ έναν τοίχο πιο γρήγορα από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να τρέξουν

Όλοι έχουμε δει ανθρώπους να προσπαθούν να σκαρφαλώσουν σ’ έναν τοίχο αναρρίχησης και πολλοί από εμάς το έχουμε προσπαθήσει κιόλας. Αλλά τίποτα από αυτά δε μπορεί σας προετοιμάσει για τον τύπο από τον Ουκρανία που έκανε σπριντ στον τοίχο σαν τον Spiderman που παίρνει στεροειδή!

Πρόκειται για τον Danyil Boldyrev, τον κορυφαίο άνδρα ορειβάτη ταχύτητας στον κόσμο, σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Αγωνιστικής Αναρρίχησης, ο οποίος πρόσφατα έθεσε το Παγκόσμιο Ρεκόρ αναρρίχησης ενός τοίχου ύψους 15 μέτρων σε μόλις 5,60 δευτερόλεπτα. Ο Boldyrev «ταξιδεύει» με περίπου 10 χλμ. την ώρα και σκαρφαλώνει σε τοίχο ύψους 4.5 ορόφων στο ίδιο χρονικό διάστημα που χρειάζεται ο Γιουσέιν Μπολτ να τρέξει τα 60 μέτρα.

Εδώ είναι το πλήρες βίντεο με το ρεκόρ του Boldyrev, το οποίο δημοσιεύτηκε σήμερα στο Reddit. Ο ενθουσιασμός των εκφωνητών είναι μεγάλος και εξού και ο τίτλος του Boldyrev ως «Γιουσέιν Μπολτ της αναρρίχησης ταχύτητας.» Δείτε το:

Προηγούμενο άρθροΠώς μπορούμε να εξαφανίσουμε τη μούχλα…
Επόμενο άρθροΟι 4 διαφορετικοί οργασμοί που κάθε γυναίκα πρέπει να νιώσει στη ζωή της!