Ο κυκλικός κόμβος σήμερα, 29/10/2017

Ένα έργο που υλοποίησε το 2014 η προηγούμενη Δημοτική αρχή του Δήμου Μαραθώνα, που όμως παραμελήθηκε εντελώς! Νωρίτερα,  πριν την δημιουργία του κυκλικού κόμβου, είχαν προκληθεί πολλά ατυχήματα στην διασταύρωση αυτή, ενώ το καλοκαίρι η συμφόρηση από την κίνηση ήταν τεράστια!

Έτσι, ο Δήμος αποφάσισε να δημιουργήσει έναν κυκλικό κόμβο στην διασταύρωση Λεωφ.Ποσειδώνος και Αεροπορίας. Έναν κόμβος πολύχρωμος από τα λουλούδια και με ένα μνημείο στην μέση, που όμως η ομορφιά αυτή δεν κράτησε παραπάνω από 1 μηνά. Το μνημείο καταστράφηκε όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε επάνω του, ενώ τα λουλούδια δεν τα φρόντισε κανείς!

O κυκλικός κόμβος στο Ζούμπερι το 2014
O κυκλικός κόμβος στο Ζούμπερι το 2014

Ωστόσο, πρόσφατα ο Δήμος Μαραθώνα θέλησε, επιτέλους, να ξανά στολίσει τον κυκλικό κόμβο του Ζούμπερι. Κι όπως μπορεί κανείς να δει πλέον, τα λουλούδια έχουν ανθίσει ομορφαίνοντας και πάλι το σημείο αυτό.

Ελπίζουμε αυτή την φορά να κρατήσει παραπάνω!

ανθισμένος ο κυκλικός κόμβος του Ζούμπερι
Ο κυκλικός κόμβος στο Ζούμπερι, Λεωφ.Ποσειδώνος & Αεροπορίας, 29/10/2017

 

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια ημέρα ψωρίασης
Επόμενο άρθροKrack: το νέο σύστημα των χάκερ