Οι παίκτες της Αργεντινής ζητούν την απόλυση του προπονητή τουςΚλυδωνίζεται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής, μετά τη χθεσινή συντριβή της από την Κροατία.

Όπως μεταδίδει το κανάλι TyC Sports, παίχτες της ομάδας ζήτησαν την απόλυση του προπονητή Χόρχε Σαμπαόλι προτείνοντας ως αντικαταστάτη του τον μάνατζερ της ομάδας Χόρχε Μπουρουσάγα.

Ενόψει της ρεαλιστικής πιθανότητας να αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων τα τοπικά ΜΜΕ δεν αποκλείουν την άμεση απομάκρυνσή του Σαμπαόλι, πριν τον τελευταίο αγώνα με τη Νιγηρία στις 26 Ιουνίου.

Τα σχετικά ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρουν ότι δεν υπήρξε καν ομαδικό μίτινγκ της «αλμπισελέστε» μετά το ματς στο Νίζνι Νόβγκοροντ – είτε γιατί ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν είχε το κουράγιο να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, είτε γιατί οι τελευταίοι δεν ήθελαν να τον ακούσουν.

Τι απαντάει ο Σαμπαόλι

Ο Σαμπαόλι, πάντως, δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραιτηθεί, ενώ ενδεχόμενη απόλυσή του θα κόστιζε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ – ποσό που θα έπρεπε να δοθεί ως αποζημίωση στον 58χρονο προπονητή που έχει συμβόλαιο ως το 2022. Όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή της εθνικής Αργεντινής στην προπονητική βάση της, στο Μπρόνιτσι.

ΠΗΓΗlifo.gr
Προηγούμενο άρθροΠαιδί 9 χρονών έχασε την όρασή του από στυλό-λέιζερ
Επόμενο άρθροΑπίστευτη ληστεία στα διόδια της Αττικής