Οι ρόλοι της Τζέσυς Παπουτσή που προκάλεσαν γέλιο μέχρι δακρύων - ΒΙΝΤΕΟΜια εξαιρετική σύγχρονη κωμική ηθοποιός, απλή, πληθωρική, με πηγαίο χιούμορ. Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε χθες από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Το τρανταχτό της γέλιο, όμως, θα μας συντροφεύει μέσα από τις σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε και έγραψαν τη δική τους ιστορία επιτυχίας στην ελληνική τηλεόραση. Από την κυρία Κόλλια στο Πάτερ Ημών ως την παρακάτω οι ρόλοι που έκανε ακόμη πιο ιδιαίτερους με το ταλέντο της η Τζέσυ Παπουτσή:

Κυρία Κόλλια

Ποιος δεν θυμάται την Τζέση Παπουτσή, να… συγχύζεται διαρκώς στο πλευρό του Κώστα Καρρά, με τα καμώματα τόσο τα δικά του, όσο και των δυο του κοριτσιών. Ο Κώστας Καρράς και οι κόρες του… σκιάζονταν από την αγριοφωνάρα της κυρίας Κόλλια η οποία τους περίμενε στη… γωνία για να τους σχολιάσει και φυσικά να παρέμβει. «Ανοίξτε μου, ξέρω ότι είστε μέσα», φώναζε συνεχώς, καθώς… όλοι της κρύβονταν.

Κακουδάκη

Μετά την κυρία Κόλλια, ο επόμενος ρόλος που σίγουρα σημάδεψε την Τζέσυ Παπουτσή ήταν εκείνος της Παυλίνας Κακουδάκη στους περίφημους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη. Ατάκες δηλητήριο, στιλ αξεπέραστο. Η Τζέση Παπουτσή στα καλύτερά της, εκτελούσε χρέη δεσμοφύλακα στη φυλακή, με ένα γκλοπ μονίμως στο χέρι. Γνωστή στις κρατούμενες και ως… Χάνιμπαλ.

Λυκειάρχης κυρία Κόλλια

Η επιτυχία του ρόλου της κυρίας Κόλλια ήταν τέτοια, που με το ίδιο ονοματεπώνυμο, χρόνια μετά την αρχική επιτυχία επέστρεψε ως… Λυκειάρχης πλεόν, στο Κόκκινο Δωμάτιο. Εκπληκτική Τζέσυ Παπουτσή προσπαθούσε να επιβάλει τάξη στο ξενοδοχείο της… κολάσεως.

Άλλες τηλεοπτικές επιτυχίες

Και φυσικά, αυτές δεν ήταν οι μόνες τηλεοπτικές της επιτυχίες. «Safe Sex», «7 θανάσιμες πεθερές», «Δύο Ξένοι», ήταν σειρές στις οποίες συμμετείχε η Τζέσυ Παπουτσή, πάντα με το δικό της ταμπεραμέντο.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΕίσοδος μόνο από την μπροστινή πόρτα στα λεωφορεία & τρόλεϊ
Επόμενο άρθροΠώς να διατηρήσετε τη φέτα για μήνες