Αγώνας μπάσκετ μεταξύ βετεράνων αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στον Μαραθώνα, στο Αθλητικό Κέντρο Καβαρνού, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το ΜΕΣΜΑ. Ο σκοπός του αγώνα ιερός: να βοηθήσουν τον μικρό Παναγιώτη.

Ο μικρός Παναγιώτης Μπούφας, ο οποίος παλεύει με καρκίνο στον εγκέφαλο, παρακολούθησε με την οικογένειά του τον, προς τιμήν του, αγώνα και έδωσε σε όλους εμάς μαθήματα ζωής. Η μητέρα του Παναγιώτη πήρε τον λόγο και συγκίνησε, μιλώντας σε παίκτες και θεατές για τον αγώνα της οικογένειας.

Στο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε δημοπρασία αγάπης για τη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη με τις υπογραφές όλων των παιχτών, με τελικό ποσό αγοράς τα 320 ευρώ, το οποίο δόθηκε από τον βετεράνο αθλητή του Μαραθώνα και ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας «Ο Ψαράς» στην Παραλία Μαραθώνα, Παύλο Δημέλη.

Ο ΜΕΣΜΑ είχε επίσης στήσει κάλπη αγάπης για τους θεατές που επιθυμούσαν να προσφέρουν επιπλέον χρήματα για τον μικρό Παναγιώτη. Όλο το ποσό που συγκεντρώθηκε δόθηκε στην οικογένεια για να ολοκληρώσει τις θεραπείες του παιδιού σε κλινική του Λονδίνου.

Το αποτέλεσμα του αγώνα -που μικρή σημασία έχει- έκρινε ως νικητές του παίκτες του Ολυμπιακού με σκορ 86-83. Τα θρυλικά αστέρια του μπάσκετ Ντάκουλας, Κουκής, Διαμαντόπουλος, Παραγιός, Γιαννόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κρεμπούκης, Δορκοφίκης, Πεππές και Παπαχρηστόπουλος με προπονητές τους Κοκορόγιαννη και Ράμμο έλαμψαν στο τερέν του Μαραθώνα και ντρίπλαραν για τη ζωή.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στα παιδιά. Face painting, μπαλονοκατασκευές για μικρούς και μεγάλους και ανάμεσα στα δεκάλεπτα έγιναν διαγωνισμοί βολών για παιδιά 10-12 ετών και δόθηκαν ως έπαθλο 2 μπάλες με τις υπογραφές όλων των παιχτών του αγώνα.

Η βραδιά έκλεισε με ομαδικές φωτογραφίες με τους παίχτες του αγώνα και με την οικογένεια Μπούφα σε ένα κατάμεστο γήπεδο αγάπης και ελπίδας. Ο σύλλογος ΜΕΣΜΑ εύχεται μικρός Παναγιώτης να βγει νικητής από τον δικό του αγώνα ζωής και υποσχόμαστε ότι θα παραμείνουμε στο πλάι του με όποιο τρόπο μπορούμε!

Προηγούμενο άρθροΤΩΡΑ: Εισβολή του Ρουβίκωνα στο ΥΠΟΙΚ – Έφτασαν μέχρι το γραφείο του Τσακαλώτου
Επόμενο άρθροΌταν στα επείγοντα τα… σπάνε!